Inici > Destacats > SENSE DRET A LA INFORMACIÓ NO HI HA DEMOCRÀCIA NI POSSIBILITAT DE JUSTÍCIA SOCIAL

SENSE DRET A LA INFORMACIÓ NO HI HA DEMOCRÀCIA NI POSSIBILITAT DE JUSTÍCIA SOCIAL

SÍ QUE ES POT!  Marta Afuera

El tema del programa d’aquesta setmana és EL DRET A LA INFORMACIÓ, una de les qüestions més importants que tenen a veure amb el Dret a l’Habitatge i amb tots els Drets Humans i els Drets Socials.

Durant el programa compartirem l’estudi de FEM GIRONA amb tres periodistes: Josep Cabayol president de SICOM, Manel Mesquita del periòdic digital de Santa Eugènia de Ter, eldimoni.com i el company de la casa, de Fem Girona, Eduard Cid, per conversar amb tots ells sobre el Dret a la Informació, un dels grans temes que afecten tota la societat!!

Grans esdeveniments com la greu crisi de les persones que haurien de tenir la protecció de “refugiades” i no la tenen o el succés que va acabar amb la destrucció de les torres bessones als EEUU ens ajuden a debatre sobre què està passant amb la informació o hauríem de dir desinformació i amb el periodisme.

També introduirem en el debat un tema local que també ha tingut abast estatal, com és la decisió política de fer arribar l’AVE a Girona. Preguntem a Martí Carreres, que va presidir l’Associació del Veïnat de Sant Narcís durant molts anys si abans, durant les obres de l’AVE i després creu que les persones afectades i la ciutadania en general han disposat de la informació adequada per a poder dir que han tingut Dret a la Informació.

Al SÍ QUE ES POT! volem analitzar com d’important és el DRET A LA INFORMACIÓ, ja que intuïm que sense que es compleixi queden coixos absolutament tota la resta de Drets Bàsics. Ho hem pogut comprovar amb els abusos de la banca, que s’han mantingut sota l’estora durant tant de temps i només han començat a sortir quan ha esclatat la bombolla immobiliària. Amb autèntic Dret a la Informació pensem que hagués anat tot per un altre camí. Pensem i volem argumentar-ho, debatre-ho, posar-ho en dubte durant una bona estona en aquest programa de ràdio que podeu escoltar a través de FEM GIRONA al 92.7 de la FM: els dilluns a les 3 de la tarda, els dilluns a les 12 de la nit i els dissabtes a les 3 de la tarda i a través d’aquesta pàgina web: femgirona.cat

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

si-que-es-pot-24-10-16-5-converted si-que-es-pot-24-10-16-8-converted si-que-es-pot-24-10-16-3-converted

Check Also

FORMATGES EXCEL·LENTS DE LA BALDA, L’ALIANÇA 1919 D’ANGLÈS

http://femgirona.cat/audio/01_GENER-2018/19-01-18_PARADA_I_FONDA.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedPARADA I FONDA – Lluís Bofill Benvinguts …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.