Inici > Destacats > PAÍS KM 0

PAÍS KM 0

La versió radiofònica del magazín ‘País km0‘ agafa el relleu a La tarda‘ a partir de dilluns, 27 de juliol. L’espai, en antena a les ràdios locals, s’emet d’11h a 13h de dilluns a divendres amb el mateix equip que des del passat 6 de juliol recorre el país a la recerca de les històries i els personatges més sorprenents. Amb aquesta programació, l’aposta de La Xarxa de Comunicació Local per un espai diari d’entretenimentitinerant i en directe es consolida amb noves propostes que, al llarg de l’estiu, portaran els oients de viatge per les 42 comarques catalanes.

El mateix equip, noves destinacions

Amb Laura Alcalde (EMUN FM) com a presentadora, la versió radiofònica de ‘País km0’ manté el to de ‘La tarda’ i del magazín de televisió, amb entrevistes i reportatges a càrrec dels reporters Ernest Gili (Ràdio Sant Sadurní) i Eduard Virgili (Altafulla Ràdio). Roses, Salardú, Miravet o Igualada  són algunes de les properes destinacions del programa, que també connectarà amb altres emissores per no perdre el pols a l’actualitat de l’estiu.

També a Internet i a les xarxes socials

L’activitat de ‘País km0’ es pot seguir a través de la seva web www.laxarxa.com/paiskm0. També a les xarxes socials, des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l’etiqueta #Paískm0.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Equip_'País_km0'_ràdio
Ernest Gili, Laura Alcalde i Eduard Virgili – Equip ‘País km0’ ràdio

Check Also

Miquel Arxer, continuem analitzant els detalls de la renda

AMBIT FISCAL – Miquel Arxer Assessoria Arxer ofereix un assessorament integral a empreses i a …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.