Inici > Destacats > MONTSE CASTAÑÉ DE ‘CÀRNIES EN LLUITA’ I COM AFECTA EL TREBALL CAPITALISTA A L’AMOR…

MONTSE CASTAÑÉ DE ‘CÀRNIES EN LLUITA’ I COM AFECTA EL TREBALL CAPITALISTA A L’AMOR…

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

Al SÍ QUE ES POT! d’aquesta setmana us proposem escoltar el testimoni d’una lluitadora pel Dret al Treball Digne, una activista de 54 anys que lidera ‘CÀRNIES EN LLUITA’, un moviment que els darrers dos anys ha anat agafant força a diversos punts de Catalunya, entre els quals hi ha Girona, i que té l’epicentre a Vic. A través de l’explicació que fa la MONTSE CASTAÑÉ, que treballa a l’empresa Esfosa de Vic i es membre del Sindicat COS, es pot comprendre la duresa del que està passant a les empreses càrnies a Catalunya.

I combinem les explicacions de la Montse Castañé amb la lectura d’un article molt, molt especial que ens parla de la classe obrera a les cançons d’amor. Es tracta d’un article del periodista barceloní, XAVIER CERVANTES, al seu blog delozombie.wordpress.com. Anirem intercalant les seves explicacions sobre com afecta l’amor el sistema productiu capitalista, a través de l’anàlisi de cançons que segur us seran molt properes.

Aquesta setmana al SÍ QUE ES POT! en motiu de l’1 de maig fem un programa que parla del Dret al Treball però des d’un punt de vista que creiem original i necessari. A veure què us sembla!

Recordem quin és el correu electrònic per dirigir els vostres comentaris, preguntes o propostes:

pahgirona@gmail.com

Bona setmana!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Carles Ribas, Cinema Truffaut, repassem les propostes d’estiu.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/25-06-18_ENT_CARLES-RIBAS_CINEMA-TRUFFAUT.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCINEMA TRUFFAUT – Carles Ribas Els equipaments …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.