Inici > PROGRAMES > Despertem Mirades > Mirades d’amor

Mirades d’amor

DESPERTEM MIRADES – CRISTINA VILA

L’amor és un dels aspectes humans que segurament més s’ha tractat des de l’art, des de la literatura, des del cinema o des de la filosofia. Ara bé, en la literatura i en el cinema, l’amor feliç no té història. Sembla que només l’amor mortal és novel·lesc; és a dir, l’amor amenaçat i condemnat per la pròpia vida. El que sembla exaltar el plaer dels nostres sentits no és la pau de la parella, sinó un amor lligat a la passió d’amor. Però la passió significa patiment.

Aquesta idea sobre l’amor s’ha difós a tota la nostra cultura, en la nostra educació, en les imatges que formen l’entorn de les nostres vides. No veiem tant el patiment com en quant d’apassionant és o ha ser viure un amor així. No obstant, la passió d’amor significa una desgràcia.

La cerca de l’amor és un aspecte molt humà, molt cultural i té també una llarga història. Quines han estat les diferents formes d’estimar-se en la història, des de l’època clàssica fins avui? Avui us proposem fer un recorregut per la història amb l’historiador Joel Colomer. Després tindrem la mirada filosòfica, amb la filòsofa Imma Font que ens explicarà com s’ha filosofat entorn al concepte de l’amor i ens desmuntarà com hem interpretat erròniament l“amor platònic”. La pedagoga i educadora social Tina Ruiz també ens oferirà una mirada càlida des de la teràpia de reencuentro per veure com ens relacionem i vivim l’amor. Ja veieu que tenim un programa farcit d’amor i per això l’hem titulat: Mirades d’amor.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

despertem-joel-colomer-03-01-17-6-converted

despertem-inma-font-03-01-17-3-converted

despertem_tina-ruiz-08-11-16-6-converted

despertem-inma-font-03-01-17-8-converted

Check Also

Carles Ribas, Cinema Truffaut, repassem les propostes d’estiu.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/25-06-18_ENT_CARLES-RIBAS_CINEMA-TRUFFAUT.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCINEMA TRUFFAUT – Carles Ribas Els equipaments …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.