Inici > PROGRAMES > Despertem Mirades > Mirades cap als videoclips

Mirades cap als videoclips

DESPERTEM MIRADES – CRISTINA CANTAL & CRISTINA VILA

Els videoclips són les mercaderies culturals més consumides per la gent jove, per damunt de bestsellers de literatura juvenil, dels videojocs, dels programes de televisió o del cinema.

Encara pensem que els videoclips són només publicitat per a la promoció dels artistes i dels seus temes musicals? O són, més aviat, una de les eines més persuasives de les que disposa la indústria discogràfica? Quin impacte tenen entre la gent jove? I quins són els valors, els missatges, els models que ofereixen a la joventut els videoclips de Rihanna, Eminem,Justin Bieber, Pitbull, Kate Perry, Miley Cyrus, etc? Són artistes compromesos amb la igualtat ?

A aquestes qüestions intenta respondre el llibre del qual parlarem avui: La Dictadura del Videoclip. Indústria Musical y Sueños Prefabricados del doctor en Sociologia i Comunicació Jon Illescas.  Avui, Mirades cap als Videoclips.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Per a més informació clica la imatge:

La Dictadura del Videoclip de Jon E. Illescas PORTADA RGB

DESPERTEM MIRADES 22-12-15 (26)_2000x1328 DESPERTEM MIRADES 22-12-15 (28)_2000x1328 DESPERTEM MIRADES 22-12-15 (25)_2000x1328

 

 

Check Also

Carles Ribas, Cinema Truffaut, repassem les propostes d’estiu.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/25-06-18_ENT_CARLES-RIBAS_CINEMA-TRUFFAUT.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCINEMA TRUFFAUT – Carles Ribas Els equipaments …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.