Inici > Destacats > MÉS DE 15.000 SUÏCIDIS ENTRE 2007 I 2016 IMPUTATS AL TERRORISME FINANCER

MÉS DE 15.000 SUÏCIDIS ENTRE 2007 I 2016 IMPUTATS AL TERRORISME FINANCER

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

Aquesta setmana al ‘Sí que es pot!’ hem entrevistat a Luís Chamarro, Coordinador de la PAH-Madrid, que ens ha donat aquesta dada tan dura que apuntem al titular. Hem contactar amb la PAH-Madrid perque acaben de fer públic un comunicat on es destaca la xifra de més de 15.000 suïcidis del 2007 al 2016, entre altres dades importants. Al comunicat s’expliquen les darreres accions de la PAH-Madrid per a pressionar a partits polítics i administracions sobre qüestions clau com el Projecte de Llei Reguladora de Crèdits Hipotecaris. Una altra de les dades que destaca el comunicat és que les més de 700.000 execucions hipotecàries que s’han dut a terme a l’Estat Espanyol des del 2008 són nul.les per irregulars. La PAH-Girona-Salt ens afegim a la denuncia de la PAH-Madrid.

També hem contactat amb la PAH-Gavà ja que la setmana passada aquest col.lectiu va viure un desnonament amb una intervenció violenta per part dels Mossos d’Esquadra: van explulsar a una família amb tres menors de casa seva per entregar l’habitatge a BANKIA. Diverses persones, entre elles dues dones embaraçades, van rodolar pel terra a causa de l’agressió de la policia. Dues dompanyes de la PAH-Gavà ens ho han relatat: la Cristina Colomer i la Encarna Contreras.

I al ‘Sí que es pot!’, el programa de la PAH-Girona-Salt a FEM GIRONA, convidem també bones cançons… cançons belles… cançons amb força… cançons que ens ajuden a arodonir el programa i sobretot a veure-hi més clar i a seguir endavant.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.