Inici > Destacats > L’aplec de Ripoll, amb homenatge a Xavier Forcada i estrena de Josep Antoni López

L’aplec de Ripoll, amb homenatge a Xavier Forcada i estrena de Josep Antoni López

LA PRINCIPAL DE LA RAMBLA – AMB MONTSERRAT JUVANTENY

Tanquem temporada per iniciar la programació d’estiu, i aquest darrer programa el dediquem a “L’Aplec de Ripoll”.

La capital del Ripollès presenta un cap de setmana llarg el mes de juliol, amb sardanes tres dies: el concert del divendres dia 14, a la nit, amb la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, que presenta l’espectacle “La cobla i els seus solistes”. L’audició de set tirades del dissabte, dia 15, amb la Marinada, i la Diada d’Aplec del diumenge, dia 16, amb tres formacions coblístiques: Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Jovenívola de Sabadell i Bellpuig cobla.

Homenatge al compositor Xavier Forcada, i l’estrena de la seva sardana “Entre el Ter i el Freser”, a més d’una altra estrena, aquesta de Josep Antoni López titulada, “Sardanes al Passeig Ragull”.

Al programa hi tenim tres convidats, el president de l’Agrupació Sardanista de Ripoll, Ernest Roura,  i els dos compositors, Forcada i López.

Tot el que es pot gaudir a Ripoll en aquest cap de setmana de tres dies, ens ho explicaràn en el decurs del programa. La selecció musical l’hem fet d’acord amb la programció de l’aplec ripollès

La Principal de la Rambla tornarà a reempendre el seu format habitual el dia 16 de setembre.

Durant els mesos d’estiu, recuperarem alguns programes emesos durant la temporada que deixem enrera,  alhora que n’oferirem d’altres confeccionats expresament per l’estiu, amb més presència de música.

Selecció d’estrenes; Solfes de la Garrotxa; El racó de les obligades, El Ripollès en solfa; Jovenívola de Sabadell, 40 anys tocant sardanes; Un record per l’Agapit Torrent; Aniversari de la mort del tenorista Agustí Monguilod; 60 anys sense l’Àvi Xaxu, i finalment, 200 anys del naixement de Pep Ventura, seràn els programes estiuencs, des del 8 de juliol, fins el 9 de setembre.

Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

4CC9230346E78AC70526D3B0A240

 

 

Check Also

Miquel Arxer, recta final de la campanya de la renda.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/21-06-18_AMBIT-FISCAL_MIQUEL-ARXER.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedAMBIT FISCAL – Miquel Arxer Assessoria Arxer …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.