Inici > Destacats > La Reus Jove, presenta el concert “Figueres en Gala”

La Reus Jove, presenta el concert “Figueres en Gala”

LA PRINCIPAL DE LA RAMBLA  MONTSERRAT JUVANTENY

Aquest diumenge , 4 de febrer, la cobla Reus Jove farà una actuació que promet ser memorable.

L’auditori Els Caputxins, serà l’escenari, a les sis de la tarda, d’un concert que en la primera part recrearà un programa de ràdio, conduit per Jordi Saura, en record a Pep Ventura, en motiu del Bicentenari del seu traspàs.

La segona part, contemplarà autors figuerencs, com Albert Cotó, Florenci Mauné i Agapit Torrent a més  d’una re-estrena.

El concert que es presenta amb el titular “Figueres en gala”, permetrà conèixer una sardana d’Antoni Planàs (Reus 1890-BNC 1980), que porta aquest nom i no havia estat estrenada.

També tindrà un seguit d’alicients com: la recuparació d’una sardana de Ricard Viladesau, en el marc del centenari del seu naixement (1918). La peça titulada Empordània, practicament desconeguda, ja que s’ha programat molt poc.

D’altra banda, el figuerenc Jaume Cristau, ha compost una sardana dedicada a la Reus Jove, en motiu del 20è aniversari de la seva fundació.

La peça “Del Baix Camp a l’Alt Empordà”, es reestranarà a Figueres, ja que la primera audició la va oferir la Reus Jove el passat 21 de gener a Reus, dins del seu concert d’aniverari.

Tot plegat, ho coneixerem de viva veu dels seus protagonistes, Eduard Sendra, contrabaxista i representant de la Reus Jove, a més de compositor, i Jaume Cristau, amdós convidats al programa.

Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

LA GARNATXA SOLERA DE LA COOPERATIVA D’ESPOLLA DEL GIRONA EXCEL·LENT

http://femgirona.cat/audio/02_FEBRER-2018/23-02-18_PARADA_I_FONDA.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedPARADA I FONDA – Lluís Bofill TITULAR: …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.