Inici > PROGRAMES > Despertem Mirades > Impulsos creatius

Impulsos creatius

DESPERTEM MIRADES – CRISTINA VILA

Diu Daniel Goleman que “L’impuls és el vehicle de l’emoció. I, la llavor de tot impuls, és un sentiment expansiu que busca expressar-se en l’acció”.

Avui parlem de com alguns impulsos s’acaben plasmant en alguna acció artística i única. Impulsos creatius que han tingut i que tenen algunes persones en la història i en l’actualitat.

Persones com el luthier Antonio Stradivari que, podríem dir, va tenir un impuls creatiu i es va convertir en el més famós luthier de la història. Un luthier és qui construeix, ajusta o repara instruments com violins, violes o violoncels.

I per què us poso com a exemple el luthier Antonio Stradivari? Doncs perquè hem trobat un luthier a Girona, que va convertir també, un impuls creatiu en el seu ofici i, podríem dir, que també el va convertir en art, l’art de construir violins. Un luthier que té el seu taller molt a prop dels estudis de FeM Girona i que construeix aquests valuosos instruments amb vistes a l’Onyar. Entrevistarem al luthier Eduard Sitjas Bonet, també tindrem la mirada al cinema, amb el periodista Josep Mir i la mirada de crowdfunding amb Valentí Aconccia.

Així desperten els impulsos creatius!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

Check Also

Carles Ribas, Cinema Truffaut, repassem les propostes d’estiu.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/25-06-18_ENT_CARLES-RIBAS_CINEMA-TRUFFAUT.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCINEMA TRUFFAUT – Carles Ribas Els equipaments …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.