Inici > Destacats > Homenatgen per sorpresa Quim Massa, i recorden Francesc Camps, a la Nit dels Músics

Homenatgen per sorpresa Quim Massa, i recorden Francesc Camps, a la Nit dels Músics

LA PRINCIPAL DE LA RAMBLA  AMB MONTSERRAT JUVANTENY

La plaça de la Coma de Cassà de la Selva, escenari habitual de La Nit del Músics, es va omplir de gom a gom, el passat divendres, dia 9 de juny.

Una cobla monumental formada per 70 músics, pertanyents a les cobles Selvatana, Principal de Cassà, Montgrins i Ciutat de Girona, es van encarregar de la música, dedicada integrament a compositors cassanencs.

Dos noms van tenir protagonisme. D’una banda l’homenatge sorpresa a Quim Massa, que recentment ha deixat la presidència d’Amics de la Sardana, després de molts anys de dedicació.

El segon protagonista va ser el músic recentment desaparegut Francesc Camps, qui havia estat director de la cobla Ciutat de Girona. La seva esposa i fills van rebre l’escalf de músics i sardanistes, tot escoltant una peça seva.

“La Principal de la Rambla” hi vam ser convidats, per tant, estem en situació de poder oferir un reportatge de la Nit dels Músics, i escoltar algunes composicions.

Un apartat del nostre programa, fa referència al Dia Universal de la Sardana,  enguany dedicat a Pep Ventura i la composició “Una mirada”.

L’espai “Recordançes”, commemora aniversaris de naixement de Jaume Bonaterra i Ferran Blanch, i el 77e. aniversari de la mort de Josep Casanovas “Paixero”.

L’aplec d’Anglès que arriba a la 63 ª edició, i l’entrega del guardó Floricel Rosa d’Or a Carme Pruñunosa, del Masnou, complementen el programa d’aquesta setmana.

L’agenda hi posa com de costum el punt final.

Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

IF
IF

 

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.