Inici > Destacats > GESTIÓ D’EMOCIONS I CULTURISME NATURAL A ‘LA TROPA’!

GESTIÓ D’EMOCIONS I CULTURISME NATURAL A ‘LA TROPA’!

LA TROPA  CRISTINA CANTAL & ISIDRE HERNANDEZ

Aloha tropaires! Tornem una setmana més per gaudir junt d’una hora de curiositats a les xarxes socials, d’aplicacions divertides i de contingut molt interessant. Avui el nostre tropaire Ulises Hergueta parla amb Roberto Amorosi, culturista natural i creador d’una escola de culturisme natural. També tindrem a les nostres tropaires de Symbiosi Coaching, Laia Buerba i Esther Martínez, que ens parlen de com gestionar les emocions ens aquests dies tan combulsos. Ja veieu que tenim una hora per endavant molt completa i, com que ‘La Tropa’ ja està a punt, comencem!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Sempre engeguem programa amb la pregunta incòmode del dia que avui és ‘Quina és la teva frustració més gran?’. Les respostes s’han centrat en el caire artístic: no saber ballar, no saber cantar, no haver estudiat il·lustració i, per altra banda, no ser més alta. A ‘La Tropa’ hem intentat solucionar aquestes frustracions, com podeu veure a la següent fotografia.

 

Check Also

Mercè Cuartiella, “Flor salvatge”.

http://femgirona.cat/audio/02_FEBRER-2018/21-02-18_ENT_MERCE-CUARTIELLA_DRAMATURGA-ESCRIPTORA.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedMercè Cuartiella va néixer a Barcelona el …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.