Inici > A punt de Solfa > Gemma Coma Alabert, Mezzo-soprano

Gemma Coma Alabert, Mezzo-soprano

A PUNT DE SOLFA FRANCESC SANCHEZ CARCASSES

Avui donem la més cordial benvinguda a una gironina internacional, formada al Conservatori Isaac Albéniz, al Conservatori del Liceu de Barcelona on va obtindré el Premi d’honor de final de carrera i al Nacional Superior de Paris  amb el Primer  Premi l’any 2003. Va continuar estudis de perfeccionament a Londres i Lió i amb algunes de les figures més importants de la lírica internacional.

Amb antecedents i clares influències familiars, la seva mare Àngels Alabert va ser professora del Conservatori i fundadora i directora del Cor Maragall i el seu germà Agustí és actualment professor del Conservatori de Vitoria/Gazteiz, de molt petita la viure intensament la música amb l’avantatge de tenir la millor professora a casa.

Ha actuat a l’Aspen Opera Teather, Nova York, Besançon, Metz, Lió al Teatre dels Champs-Elysées de Paris, Bilbao, Liceu de Barcelona entre molts altres.

A punt de marxar cap a Madrid on donarà vida a “ Suzuki “ de Madama Butterfly al Teatro Real i de tenir una participació molt activa, aquest estiu, en el Festival de Peralada, tindrà la sort de fruir una dies de Temps de flors a la seva ciutat, mentre prepara un concert molt especial al Teatre Municipal.

Avui, tot un privilegi, compartir conversa amb la Mezzo-soprano Gemma Coma Alabert  

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Miquel Arxer, continuem analitzant els detalls de la renda

AMBIT FISCAL – Miquel Arxer Assessoria Arxer ofereix un assessorament integral a empreses i a …

Un comentari

  1. Saludos desde México a esta gran artista y gran amiga de muchos años.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.