Inici > Destacats > Envelliment actiu, Sanitas Mayores a Girona

Envelliment actiu, Sanitas Mayores a Girona

VIDA I SALUT – LLuís Poch & Enric Serra

En la nostra societat tothom vol arribar a vell, i fer-ho amb bona salut. Per això cada cop hi ha més persones que es cuiden per poder envellir en bones condicions. Les persones que ja s’ha fet grans també poden tenir un envelliment actiu i saludable. Diferents estudis demostren tenir un estat d’ànim positiu, mantenir contactes socials i portar a terme determinades activitats ajuden a tenir una millor qualitat de vida. Sovint això és difícil poder-ho fer en el mateix entorn on viu una persona gran, i per aquest motiu en els darrers anys han guanyat protagonisme els centres de dia. A Vida i Salut us volem parlar avui del centre de dia Sanitas Gerunda, situat  a l’Avinguda Pericot de Girona. Es tracta d’un espai innovador on es promou l’envelliment actiu i que funciona, com si es tractes d’una acadèmia d’idiomes on els usuaris tenen l’opció de decidir quan hi van i a quines activitats participen. En parlem el seu director Roger Busqué i la coordinadora del centre de dia, Paula Carreras.

Per a més informació, podeu consultar a l’adreça http://www.sanitas.es/sanitasresidencial/residencias-mayores/residencia-gerunda

I la dietista-nutricionista Anna Costa, de Nutriclínica Doctora Costa de Girona, ens explica si s’ha de llençar o es pot menjar el líquid que hi ha als pots de llegums en conserva?

Podeu contactar amb la Dra. Costa a través de la web http://www.nutriclinica.es/

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Miquel Arxer, continuem analitzant els detalls de la renda

AMBIT FISCAL – Miquel Arxer Assessoria Arxer ofereix un assessorament integral a empreses i a …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.