Inici > Destacats > El concert de Fires de Sant Narcís ja és a punt

El concert de Fires de Sant Narcís ja és a punt

LA PRINCIPAL DE LA RAMBLA – MONTSERRAT JUVANTENY

Cada any, quan l’octubre s’encami cap el final, Girona viu les seves fires.

Des del 1989 que es produí l’estrena de Girona m’enamora, i va ser el moment en que va quedar instituït el “Concert de Fires amb La Principal de la Bisbal”, cada any aquesta activitat musical és esperada amb fruiciò per gironins i forans.

A La Principal de la Rambla comptem un any més ambel director de La Principal de la Bisbal, Francesc Cassú i Jordi, que ens posarà al dia del programa i les novetats que aquest any es presenten.

Destaca l’estrena d’una sardana de d’aquest autor titulada “Perfum mediterrani”, i la rememoració de l’estrena de la composició que des del 1989 identifica Girona. Han passat 28 anys, però Girona m’enamora, segueix essent puntera en les programacions sardanístiques.

Des de les festes de Sant Martirià de Banyoles,  la reivindicació del Foment, a la plaça Major, el diumenge tarda-vespre, quan el president del Foment, Joan Lleal i quatre tenors, Ferran Miàs de Pral. de la Bisbal; Josep Farràs de la Selvatana, Conrad Rafart, dels Montgrins i Josep Coll de la Ciutat de Girona van fer sentir la seva veu clamant per la nostra llibertat amb “Els Segadors”.

Amb l’apartat “Recuperem la història”, recordem dos compositors que ens van deixar un  25 d’octubre, Josep Viader i Jaume Bonaterra.

L’apartat d’estrenes ens portarà algunes de les peçes més recents, i l’agenda ens dirà on trobarem sardanes, a les comarques gironines i la Catalunya Nord.

 

Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.