Inici > Destacats > EL COHABITATGE: UNA ALTERNATIVA HABITACIONAL PER A UNA VIDA I UNA VELLESA DIGNES.

EL COHABITATGE: UNA ALTERNATIVA HABITACIONAL PER A UNA VIDA I UNA VELLESA DIGNES.

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

Quan ens jubilem, com i on viurem? Estarem sols o acompanyats? Com volem viure la nostra vellesa? Hi ha persones que es fan aquestes preguntes i han trobat una solució en el cohabitatge o l’habitatge col·laboratiu, un sistema de vivenda que permet viure en un espai privat i propi, però compartint serveis comunitaris: és tracta del COHABITATGE.

Avui al SÍ QUE ES POT!, a FEM GIRONA parlem de COHABITATGE amb el JOSEP MARIA RICARD es dedica a promocionar les cooperatives de cohabitatge sènior sota el model d’ús, sense afany de lucre, autogestionades, sostenibles i no especulatives. També és soci de la cooperativa SOSTRE CÍVIC i recentment ha creat -dins del Banc del Temps del  Pont del Dimoni- el grup “Cohabitatge sènior Girona 1.0”.

Amb l’envelliment de la població, augmenta el número de persones grans i es redueix el d’infants i joves i en general de persones en edat laboral que mantinguin el sistema. Les formes de vida que adoptem són clau per a poder assolir l’objectiu de tenir una Vida Digna.  L’habitatge i la organització social de nou són puntals per anar transformant la nostra manera de viure i caminar cap a un sistema més just, equilibrat i respectuós amb totes les formes de vida.

Esperem que us sigui útil i agradable el programa que us hem preparat per aquesta setmana. Recordeu que ens podeu traslladar preguntes, comentaris o propostes al correu de la PAH GIRONA SALT:

pahgirona@gmail.com

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada