Inici > Destacats > EL BANC DEL TEMPS DEL PONT DEL DIMONI DE GIRONA.

EL BANC DEL TEMPS DEL PONT DEL DIMONI DE GIRONA.

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

Avui parlem d’uns bancs que ens agraden molt a la PAH GIRONA SALT! I no ho diem amb segones de canvi! Es tracta d’una mena de bancs on els diners no són el que regeix les relacions humanes. Uns bancs on pots tenir-hi un saldo molt positiu, encara que no tinguis un duro! Sabeu de quins bancs estem parlant? Dels BANCS DEL TEMPS!

La wikipèdia diu: “Un banc de temps és una iniciativa comunitària d’intercanvi de temps, que emula simbòlicament el funcionament d’un banc, però en el qual allò que es “presta” i es “rep” és temps dedicat a serveis a les persones. Aquest mecanisme d’intercanvi multilateral té per objectiu establir una xarxa d’ajuda mútua i reforçar els llaços comunitaris d’un barri, poble o ciutat.

I per parlar-ne i conèixer millor el seu funcionament hem convidat al Sí que es pot! a la Belén Álvarez, l’actual presidenta del Banc del Temps del Pont del Dimoni, a Girona i a tres persones que també fan rutllar el Banc del Temps del Pont del Dimoni: el Pablo Lidoy, el Driss Eladi i el Narcís Reguero.

Posem en marxa el programa d’avui on la solidaritat, l’ajuda mútua, la col·laboració… la confiança… els valors que ens portin cap a una societat més Digna i Justa… en seran tots plegats ingredients presents… juntament amb les habilitats, la dedicació, el fer a gust les coses i el saber viure… ah! I el temps! Perquè ja ho diuen…. el temps és or!

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

Check Also

ALBERT ADRIÁ, UNA HISTÒRIA APASSIONANT DEL CUINER QUE COMENÇA AL BULLI

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/22-06-18_PARADA_I_FONDA_LLUIS-BOFILL.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedPARADA I FONDA – Lluís Bofill TITULAR: …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.