Inici > Destacats > Dietes sense gluten, risc o benefici?

Dietes sense gluten, risc o benefici?

VIDA I SALUT – Lluis Poch

Hi ha moltes persones que han hagut d’eliminar el gluten de les seves dietes perquè son celíaques, és a dir tenen intolerància al gluten present en molts tipus de cereals. N’hi ha en canvi que sense patir aquest problema, eliminen el gluten dels seus àpats. És beneficiós fer-ho, si no hi ha una prescripció mèdica, o comporta algun risc? Ens ho explica la doctora Anna Costa de Nutriclínica Dra Costa de Girona

Podeu contactar amb la Dra. Costa a través de la web http://www.nutriclinica.es/

I la fisioterapeuta Berta Serrat del Gabinet Mèdic Girona ens explica com podem saber i identificar si una lesió muscular és greu o lleu?

Podeu contactar amb Berta Serrat a través del web http://www.gabinetmedic.com/

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Carlota Benet, llibre “Papitu. El somriure sota el bigoti”

http://femgirona.cat/audio/02_FEBRER-2018/19-02-18_ENT_CARLOTA-BENET_LLIBRE-PAPITU.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedCarlota Benet, filla del dramaturg Josep Maria …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.