Inici > Destacats > DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA (CUBA) AMB LA PROFESSORA REGLA DÍAZ

DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA (CUBA) AMB LA PROFESSORA REGLA DÍAZ

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

PARLEM DE DEMOCRÀCIA REPRESENTATIVA (ESPANYA) VERSUS DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA (CUBA) AMB LA PROFESSORA REGLA DÍAZ

Al ‘Sí que es pot!’ d’aquesta setmana us proposem apropar-nos a la realitat cubana amb les explicacions de la Regla Díaz, professora de l’Instituto Superior de Relaciones Internacionales de Cuba i membre de La Guerrilla Comunicacional.

La contraposició entre democràcia representativa i democràcia participativa és una de les qüestions claus que tractem al programa d’avui. I hi ha altres temes importants: la situació econòmica de Cuba, l’impuls al turisme, les relacions amb els Estats Units i el procés del sistema cubà que anirem desgranant al llarg d’aquesta horeta, tot escoltant a la Regla Díaz que va venir a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes, convidada per La Guerrilla Comunicacional. Allà es va dur a terme un “conversatorio” -com l’anomenen a Cuba- que avui us oferim parcialment al programa. Es tracta d’un acte on es parla d’una temàtica en base d’una ponència que fa d’introducció i el públic hi participa amb preguntes, reflexions i debat.

Aprofitem per explicar-vos que el ‘Sí que es pot!’ és un programa de ràdio que s’emet a Fem Girona, produït per la PAH-Girona-Salt. Som un moviment social que ens reunim en Assemblea cada divendres no festiu de 15:30 a 19h. a l’Espai Marfà (C/ Santa Eugènia 146 de Girona).

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.