Inici > A punt de Solfa > Delfí Geli, un President de Primera.

Delfí Geli, un President de Primera.

A PUNT DE SOLFA FRANCESC SANCHEZ CARCASSES

Avui un “ A punt de solfa “ diferent, continuant la festa gironina de la setmana hem convidat una de les persones que han tingut més part i responsabilitat en l’ascens del equip de la ciutat.

Nascut a Salt, format al mateix Girona i Barça i amb un recorregut exitós com a futbolista professional a Albacete, Madrid i Vitòria/ Gazteiz, va retornar a casa per viure tranquil i discret  i, sobretot, pujar el fills, l’Ariadna i en Marc, en un entorn familiar proper on la seva esposa, la Imma, exerceix de pal de paller.

Tot i que es va retirar el 2005, d’una manera ho altres no va deixar mai el futbol, com entrenador de base, jugant amb els veterans del Girona i Barça i ara com a president del seu club.

Avui deixarem formalitats, abandonarem el protocol i sense el neguit i la pressió de la llotja de Montilivi conversarem amb Delfí Geli.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

 

Check Also

Simfònica de Cobla i Corda, canço d’amor i de guerra

http://femgirona.cat/audio/11_NOVEMBRE-2017/23-11-17_U-MOBIL_CANCO-AMOR-I-GUERRA_CRISTINA-CANTAL.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedUNITAT MÒBIL – Cristina Cantal La Simfònica …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.