Inici > Destacats > COM ESTÀ LA TRAMITACIÓ AL PARLAMENT DE LA RENDA GARANTIDA CIUTADANA?

COM ESTÀ LA TRAMITACIÓ AL PARLAMENT DE LA RENDA GARANTIDA CIUTADANA?

SÍ QUE ES POT! Marta Afuera

Avui el tema central del programa és conèixer de primera mà com estan els tràmits al Parlament de Catalunya de la Iniciativa Legislativa Popular que promou una RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA. En parlem amb una de les persones impulsores d’aquesta ILP per a la Renda Garantida de Ciutadania: RAMON FRANQUESA, professor d’economia de la Universitat de Barcelona i uns dels portaveus de la Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa Popular per a una Renda Garantida de Ciutadania. Volem saber en quin punt estan els tràmits, també volem saber la seva opinió del perquè és important la Renda Garantida de Ciutadania, com funcionarà i quan està previst que es posi en marxa la Renda Garantida Ciutadana.

A més, al SÍ QUE ES POT! d’avui us expliquem la campanya de la PAH GIRONA SALT que porta per nom “PEL DRET A L’HABITATGE: JUTGES I ADMINISTRACIONS COMPLIU LA LLEI” i també  un acte informatiu que vam dur a terme a l’entrada d’una conferència organitzada pel Col·legi d’Advocats de Girona on el ponent era el President de l’Audiència Provincial de Girona, Fernando Lacaba. Lacaba fa anys que marca línies judicials a advocats i jutges, pel que fa a les execucions hipotecàries, que al nostre entendre, afavoreixen a la banca.  Fa poc ha fet públic que l’Audiència Provincial ha aturat les execucions hipotecàries que li arriben, que són una minoria, a l’espera d’un nou pronunciament del Tribunal Europeu. Quan el Tribunal Europeu ja ha deixat ben clar que les execucions hipotecàries s’han dut a terme de forma il·legal. Per tant, el que nosaltres reclamem és que els Jutjats de Primera Instància i l’Audiència arxivin les execucions hipotecàries i revisin TOTES les que s’han dut a terme fins ara. Els Jutges que no ho facin, s’hauran saltat la llei i això vol dir que prevariquen. Per tot el que està passant als jutjats de la Demarcació de Girona, des de la PAH GIRONA SALT reclamem la dimissió de Fernando Lacaba.

I també tindrem una miqueta de música… d’aquella que ens ajuda a entendre el món… que ens aporten energia per a lluitar…. que obren camí als Drets Humans i als Drets Socials.

Esperem que us agradi el SÍ QUE ES POT! d’aquesta setmana! Per a qualsevol proposta, consulta o suggeriment, posem a la vostra disposició el nostre correu electrònic: pahgirona@gmail.com

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat
si-que-es-pot-juan-carlos-pineda-05-12-16-15-converted

Check Also

Jaume Hidalgo i Stefan Esser, Dia Internacional de la Diversitat Biològica

http://femgirona.cat/audio/05_MAIG-2018/21-05-18_BOSCOS-SINGULARS_JAUME-HIDALGO_STEFAN-ESSER.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedBOSCOS SINGULARS – Jaume Hidalgo El 22 …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.