Inici > A punt de Solfa > Antoni Mas, “Històries de músics“

Antoni Mas, “Històries de músics“

A PUNT DE SOLFA FRANCESC SANCHEZ CARCASSES

El nostre convidat d’avui ha fet tots els papers de l’auca i  amb tot el dret del món musical i no és d’estranyar si tenim en compte que la seva família tocava i afinava pianos i pianoles fa un grapat d’anys.

Nebot d’un dels compositors de sardanes més populars, durant molts anys va tenir fama de no ser prou sardanista, tot i dirigir la Caravana amb gran èxit, segurament aquesta etiqueta li va privar d’encapçalar la Principal de La Bisbal.  Després va fundar la Marina, va dirigir com a titular La Selvatana i la Maravella i recentment Els Montgrins amb el Port Bo i curiosament i puntualment, La Principal de La Bisbal  i la Indira Ferrer en l’espectacle la Prima Cobla.

Ha tocat en els escenaris més prestigiosos i en els pobles més petits, pianista, compositor, director, gestor musical i el que calgui, ara també, president de la Fundació Ernest Morató i escriptor.

Coneix també el món de les cobles-orquestres i de les havaneres que ha escrit recordant anècdotes, experiències i vivències “Històries de músics“, un llibre d’obligada i fàcil lectura per qualsevol aficionat a la música popular.

Amb aquesta música d’envelat, donem la benvinguda a l’Antoni Mas.

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.

I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

 

Check Also

Reticències amb la nova ràdio municipal

La futura nova ràdio municipal de Girona segueix fent passos, però envolatada de polèmica… DIARI …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.