Inici > Destacats > Anna Serra, responsable provincial d’Immigració i Refugi de la Creu Roja Girona

Anna Serra, responsable provincial d’Immigració i Refugi de la Creu Roja Girona

PRIMERA HORA

Dimecres 9 d’agost i nosaltres ‘No tanquem per vacances’. Obrim programa amb el repàs de l’actualitat parlant del ple de la Diputació de Girona, de la reclamació de Calonge – Sant Antoni per aconseguir un Centre d’Atenció Primària. També posem sobre la taula la licitació d’obres de la rotonda de l’Escala, la problemàtica de les olors de Sarrià de Ter i altres temes d’actualitat com l’homenatge a Joanquim Ferrer i Verges. Entrevistem a Anna Serra, responsable provincial d’Immigració i Refugi de la Creu Roja Girona i parlem sobre el seu programa d’acollida d’immigrants i connectem amb la Cristina Cantal des de l’edifici Emili Blanch parlant amb Verònica Fernández, tècnica d’ocupació de Creu Roja Girona i Paula Guidi, refugiada vinguda de Veneçuela.

 

Anna Serra, responsable provincial d’Immigració i Refugi de la Creu Roja Girona

Cristina Cantal amb Verònica Fernández, tècnica d’ocupació de Creu Roja Girona i Paula Guidi, refugiada vinguda de Veneçuela.

SEGONA HORA

Seguim parlant d’immigració en aquesta segona hora de programa i ho fem ‘Sense pèls a la llengua’ amb en Mamadi Danso, la nostra parella lingüística, que ens explica tota la seva història des de que va abandonar el seu país fins arribar aquí. Abans però, sentim un reportatge de la Cristina Cantal de FeM Girona sobre Gàmbia, país d’origen del nostre seccionista. Els ‘Municipis Agermanats’ de Mercè Mayné avui ens apropa a Sarrià de Ter i amb l’Eduard Díaz, responsable d’Actual App, parlem de noves tecnologies a la secció ‘Inspector Gadget’. Tanquem l’hora amb el reportatge de la Mercè Mayné sobre l’Exposició Ca l’Anita de Roses.

 

Mamadi Danso, la nostra parella lingüística de Gàmbia

Eduard Díaz, responsable d’Actual App

TERCERA HORA

Ens transportem al 1995 amb en Carlos Ribas i la seva ‘Màquina del temps’. El segueix ‘L’home sense pietat’ anomenat Hèctor Gonzàlez, parlant del cinema dels anys 80 i, seguidament, connexió telefònica amb Clara Dato, directora del Festival Internacional de Cinema de Begur. La Montse Castaño ens incita a llegir amb el seu ‘Va de lletres’, la Lali Giner de Ràdio l’Escala ens porta les ‘Històries de mostrador’, avui parlant de la Llibreria Geli, i tanquem l’hora amb ‘El Guiri’ d’en Carlos Ribas de Ràdio Palamós.

‘L’home sense pietat’ anomenat Hèctor Gonzàlez

FeM Girona 92.7 fm. la teva ràdio de proximitat.
I ara escolta’ns en directe a www.femgirona.cat

Check Also

Miquel Arxer, recta final de la campanya de la renda.

http://femgirona.cat/audio/06_JUNY-2018/21-06-18_AMBIT-FISCAL_MIQUEL-ARXER.mp3Podcast: Play in new window | Download | EmbedAMBIT FISCAL – Miquel Arxer Assessoria Arxer …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Indiqueu la resposta: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.